Потребителите на iPhone са забелязали странна нова икона. Символът се появи

...
Потребителите на iPhone са забелязали странна нова икона. Символът се появи
Коментари Харесай

„Извънземните слушат: потребители на iPhone забелязаха нова странна икона

Потребителите на iPhone са забелязали странна нова икона. Символът се появи до часовника, вляво от линията за зареждане на батерията. Това съобщи един от потребителите на форума Reddit.

Любителите на iPhone по целия свят се почесаха по главите, когато на екраните им се появи чудноват наследник знак. Един човек даже се пошегува, че този знак може да значи, че извънземни подслушват хората по този метод.

" Каква е тази синя икона? Появи се на телефона на татко ми и нямам визия какво е ", подписа фотографията си създателят на известието, който скоро изтри акаунта си.

Човекът загатна, че родителят му има навика да изтегля доста приложения, които той не употребява, което прибавя към мистерията. Въпреки шегата за извънземните обаче, същинската цел на този знак е доста по-практична от паранормалното.
Оказва се, че това е икона за функционалност, наречена Voice Control в iOS. Тази невероятна функционалност ви разрешава да управлявате своя iPhone с гласа си, като вършиме всичко - от жестове до диктовка и редактиране на текст.  iPhone, телефон, екран на телефона, синя икона, странна икона, консуматори на iPhone, слушане на извънземни, Siri, iOS Иконата демонстрира интензивността на функционалност, наречена Гласов надзор в iOS Снимка: Reddit
" Можете да управлявате iPhone с гласа си. Използвайте команди, с цел да вършиме жестове, да взаимодействате с детайли на екрана, да диктувате и редактирате текст и други ", се споделя в изказване на Apple.

Включването или изключването на тази функционалност също е елементарно. Всеки може да го добави към Центъра за ръководство и да щракне върху иконата или да го зададе като директен път за досегаемост, тъй че да се задейства, когато щракне три пъти върху страничния бутон. Можете също по този начин да помолите Siri да го включи или изключи с елементарна гласова команда.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР